od Air Berli mam 3500 bonusovych bodov za lietanie, ktore mi ale v marci 2017 prepadnu, viem ze to ani neni extra vela bodov...ale aj tak, daju sa tie body aj nejako inak vyuzit ako za nakup letenky ? .
ja tiez to iste. napriek vyuzitiu stale status bez zmeny.
pocujte, nejde niekto kupovat lenetnky cez Air Berlin teraz do konca roky ? Mam dva vouchre po 10€ ..platne len do konca roka. Neviem sice ci to je viazane nejak na meno alebo na cislo AB katry, nemam s tym skusenost. Mi to poslali len za to ze som si aktivoval zasielanie noviniek na mail. No keby som to vedel by som to urobil v case ked by som sa chystal s nimi letiet ...
Mam k tomu jeden dotaz. Ten status mi platí do 31.3.2017 a na přelomu dubna/května nebo druhý týden v květnu chci letět do NY. Se Silver statusem můžu mít dva kufry. Co když si letenku objednám ještě v Březnu pod tim Silver statusem, ale poletim už s klasikem? Můžu i tak vzít ten druhej kufr zdarma?
Tak, tak, platí tady obě podmínky "Bitte beachten Sie, dass Ihre topbonus Service, Silver, Gold oder Platinum Card zum Buchungs- und Reisezeitpunkt gültig sein muss um die entsprechenden Gepäckvorteile nutzen zu können"
mel bych dotaz ohledne prakticke vyuzitelnosti tohoto Silver statusu u AB.Dnes sem se registroval, nasledne acc aktivoval a proklikl na to ziskani statusu na te nemecke strance
14.3 odletam se stejnou alianci (oneworld) na Havaj.Trasovani je VIE-LHR-LAX-OGG zpet 28.3 OGG-PHX-LHR-VIE.Jak lze maximalne vyuzit tuhle vyhodu SILVER statusu? Poradi nekdo ? v FFP se zatim bohuzel moc neorientuju.Pocitam ze by to mohlo hodit alespon nejake prednostni odbaveni popripade fast track.Salonek by nebyl ??
A jeste jeden dotazek...za jak dloho by se mel obyc status zmenit na silver??Alespon priblizne.
Podle mě platí, co je psáno, to je dáno... O adrese tam nic není. Jasně napsané "mají bydliště v Německu nebo jiné zemi, kde se nabízí program topbonus.."
V poho... Jinak tedy když jsme u topbonus, dobrou volbou zužitkování mil jsou lety z Ruska, po Rusku a částečně i do Ruska s S7, lety jsou s klasickým zavazadlem a palubním servisem. Třeba let Moskva - Mnichov je za 10.000 mílí bez doplatku, mně láká v létě Soči-Moskva-Mnichov za doplatek 6,5 EUR. Blbé je, že ty 10t lety končí Uralem...